UA: КАРПАТИ транслюватиме концерт струнного ансамблю «Quattro Corde»

UA: КАРПАТИ транслюватиме концерт струнного ансамблю «Quattro Corde»

4 чер. 2021

8 червня в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк відбудеться ювілейний концерт струнного ансамблю «Quattro Corde» — «Romantic Violin». Початок — о 18:30. Суспільне UA: КАРПАТИ транслюватиме подію наживо на ютуб-сторінці та здійснюватиме запис концерту для майбутнього показу на телеканалі. 

Струнний ансамбль «Quattro Corde» створений у 2000 році і є лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів. У програмі концерту «Romantic Violin» — твори композиторів Антоніо Вівальді, Жуля Массне, Клода Дебюссі, Астора П’яццоли, Віктора Косенка та Івана Легкого. 

До зйомок концерту струнного ансамблю залучать команду пересувної телестанції Суспільного зі Львова. Загалом, продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська планує чимало музичних трансляцій найближчим часом. 

«Маю сподівання, що запис цього концерту стане стартом активної співпраці з обласною філармонією. Ми і дотепер були інформаційними партнерами цього культурного закладу, а тепер, із полегшенням карантинних обмежень, плануємо записи найцікавіших подій тут. Тож на телеглядачів Суспільного невдовзі очікує багато музичних трансляцій», — розповіла Галина Держипільська. 

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати.

Слухати UA: Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.