Руслан Марцінків прозвітував в ефірі UA: КАРПАТИ

Руслан Марцінків прозвітував в ефірі UA: КАРПАТИ

22 гру. 2018

Глядачі та слухачі UA: КАРПАТИ мали нагоду порівняти березневі обіцянки міського голови Івано-Франківська із тим, що вдалося виконати до грудня 2018-го.  

Нашими пріоритетами є купівля громадського транспорту, зокрема 30-ти нових тролейбусів. Також ми оголосили тендер на будівництво лінії до мікрорайону “Сільпо”. Третій напрямок роботизавершення ремонту доріг, які розпочали. Четвертийперевести споживачів зі СТЕКу до “Теплокомуненерго”, — заявив 23 березня 2018 року в ефірі UA: КАРПАТИ міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Що вдалося виконати з обіцяного? Наводимо пряму мову Руслана Марцінків з програми #Звіти_наживо за 21 грудня:

- “Лінію до Сільпо ще не проклали. Ми плануємо це робити в березні наступного року. Затримка пов’язана із нашими міжнародними партнерами та бюрократичними процедурами”.

- "Щодо автобусів, то 27-ий маршрут запрацював. Наступного тижня ми очікуємо 12 нових автобусів. А загалом, ми купили в концерну “Богдан” 24 автобуси”.

“Від СТЕКу ми відключили третину споживачів. Також запроектували 4 котельні, які нам дозволять відключити центральну частину міста. Це складний процес”.

- “Щодо ремонту Північного та Південного бульвару, то тут є великі зрушення”.

 

Також у  #Звітах_наживо Руслан Марцінків розповів, чому генеральний план Івано-Франківська досі не прийнятий та чим обґрунтовані претензії учасників АТО до міськради. У проекті міський голова відповідав на питання користувачів Facebook та додзвонювачів у прямий ефір. 

Повне відео #Звітів_наживо із Русланом Марцінківом тут: https://www.facebook.com/suspilnekarpaty/videos/2216969568556976/