Команда UA: КАРПАТИ перемогла на спартакіаді серед ЗМІ Івано-Франківщини

Команда UA: КАРПАТИ перемогла на спартакіаді серед ЗМІ Івано-Франківщини

10 гру. 2018

8 грудня в спорткомплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся турнір Пам’яті президента Асоціації спортивних журналістів Прикарпаття Ореста Олексишина. Участь у змаганнях узяли п’ять команд із представників ЗМІ.

Турнір засновано Івано-Франківською обласною спілкою журналістів і з 2012 року проводиться щорічно.

У змаганнях за Кубок Ореста Олексишина, медалі та грамоти беруть участь газетярі, телевізійники, радійники і представники інтернет-видань Прикарпаття. Учасники турніру випробували свої сили у футзалі, настільному тенісі, дартсі, шашках, перетягуванні канату, підніманні гирі. Відповідно до кількості набраних очок у цих дисциплінах, команда UA: КАРПАТИ здобула перше загальнокомандне місце.

Чотири золоті медалі команда Суспільного здобула за настільний теніс (Володимир Каразуб), дартс (Андрій Шустикевич), шашки (Віталій Ільків) та футзал, одну срібну нагороду за настільний теніс (Мар’яна Басалига) та дві бронзові — за шашки (Галина Марійчин) і перетягування канату.

"Це наша спільна перемога, адже кожен доклав максимум зусиль. У цьому турнірі ми неодноразово посідали призові місця, проте цьогоріч отримали абсолютне лідерство. Дуже радію за нашу команду", — ділиться емоціями капітан команди UA: КАРПАТИ Юрій Присяжнюк.

Менеджерка UA: КАРПАТИ Наталія Кияницька розповіла, що участь команди UA: КАРПАТИ у різноманітних спортивних змаганнях серед ЗМІ вже стала доброю традицією.

"Ми заохочуємо працівників UA: КАРПАТИ до спорту. До прикладу, на території філії облаштували місце для настільного тенісу, де можна пограти в обідню перерву", — сказала Наталія Кияницька.

Як зазначила продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська: "Участь у спортивних змаганнях — це можливість не лише тримати себе у фізичній формі, а й хороший позаробочий тімбілдінг".

Нагадаємо, у березні цього року команда Івано-Франківської філії Cуспільного взяла участь у турнірі з плавання серед працівників ЗМІ Прикарпаття, де також посіла призове місце.

Фото — з FB-сторінки Івано-Франківської обласної спілки журналістів