В Івано-Франківській бібліотеці розповіли про роботу UA: КАРПАТИ

В Івано-Франківській бібліотеці розповіли про роботу UA: КАРПАТИ

3 гру. 2018

29 листопада в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Івана Франка відбулася зустріч представників регіональної філії Суспільного UA: КАРПАТИ з бібліотекарями. Поговорили про принципи роботи телеканалу та радіо UA: КАРПАТИ, інформаційні платформи мовника в Україні та недофінансування Суспільного мовника.

Спікерами від Суспільного стали менеджерка філії в Івано-Франківську Наталія Кияницька, лінійні продюсерки телеканалу та радіо — Наталія Димніч і Наталія Асатурян.

"Команда UA: КАРПАТИ за рік зробила величезний крок вперед у мовленні: в нас 100% прямого ефіру на телебаченні, більше половини прямоефірних передач на радіо. За час роботи менеджером на Суспільному UA: КАРПАТИ я зрозуміла, що наш колектив — то справжня команда, яка долає всі виклики й прагне вчитись нового. Багатьом людям довелося перевчитися, але вони розуміють, що ці зміни потрібні для людей, для нашої громади", — розповіла менеджерка UA: КАРПАТИ Наталія Кияницька.

Вона також додала, що за цей рік компанія стала зорієнтованою на інтереси суспільства, намагається об’єктивно висвітлювати всі процеси і події, що відбуваються на Прикарпатті, й вирізняється з-поміж інших ЗМІ тим, що не належить владі чи олігархам, а працює для громади та всього суспільства.

"Суспільний мовник не лише декларує високі професійні принципи журналістики, а й впроваджує їх на рівні стандартів щоденної діяльності. Наприклад, ми не запитуємо представників влади, що вони зробили. Ми запитуємо, що вони НЕ зробили, і просимо пояснити чому", — розповіла про роботу команди Суспільного лінійна продюсерка телеканалу UA: КАРПАТИ Наталія Димніч.

Також вона презентувала аудиторії телевізійні проекти прикарпатської філії Суспільного та навчальну платформу "Практикум на Суспільному", яка стартувала у листопаді.

Своєю чергою лінійна продюсерка радіо UA: КАРПАТИ Наталія Асатурян ознайомила присутніх із роботою радіо UA: КАРПАТИ, а також запропонувала присутнім ініціювати обговорення важливих суспільних тем у новому проекті регіональних філій "Дебати на вимогу".

"Ми спілкуємося зі слухачами переважно в прямому ефірі і зацікавлені в інтерактиві на всіх наших майданчиках. Адже працюємо не як окремі підрозділи (радіо, телебачення, діджитал), а як єдине медіа, всі платформи якого пов’язані та доповнюють одна одну. Також ми відкриті для спільних проектів, що даватимуть людям потрібну й корисну інформацію", — зазначила Наталія Асатурян.

Нагадаємо, нещодавно в Університеті Короля Данила в Івано-Франківську відбулася дискусія про недофінансування Суспільного та виклики, які перед ним постають у зв’язку з цим.