У Надвірній презентують новий епізод документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс»

У Надвірній презентують новий епізод документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс»

14 гру. 2020

Творці документального серіалу про життя ветеранів АТО «Крутий Заміс» презентують нові епізоди стрічки у 7 містах України — Сумах, Одесі, Вінниці, Надвірній (Івано-Франківщина), Львові, Луцьку та Рівному. Серії другого сезону проєкту представлять режисер «Крутого Замісу» Костянтин Кляцкін, автор ідеї та продюсер Сергій Малярчук і оператор-постановник Павло Липа.

Телепрем’єра серій другого сезону відбудеться невдовзі на Суспільному: мовник має ексклюзивні права на показ.  

У Надвірній допрем’єрний показ «Крутого Замісу» відбудеться 14 грудня о 19:00 на майдані Шевченка, 20а («Кіноклуб 63»). Там покажуть епізод, присвячений столярній майстерні – бізнесу ветерана Романа Янко з Коломиї, та серію з Одеси про Олександра Доброжанського та його органічну ферму Ліхтенфельд.

Нагадаємо, 6 листопада в ефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема і UA: КАРПАТИ, стартував перший сезон документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс». Серіал розповідає про те, як ветерани АТО повертаються до цивільного життя, які виклики долають та як дають собі ради. Цикл історій про перипетії післяфронтового життя ветеранів-підприємців дивіться щоп’ятниці о 18:35. 

Загалом, прем’єра телесеріалу відбулася цьогоріч навесні. Перший сезон складається з 8 серій про київських ветеранів. А в другому серіал розповість про життя 10 підприємців, які пройшли АТО, з усієї України. 

Над проектом працює студія DocNoteFilms. Серіал створюється за підтримки Українського Культурного Фонду.