«Виборчий округ» з народним депутатом України Михайлом Довбенком

«Виборчий округ» з народним депутатом України Михайлом Довбенком

22 лис. 2018

Незалежний аналіз діяльності народного депутата Михайла Довбенка — в ефірі UA: КАРПАТИ цієї п’ятниці, 23 листопада, о 19:45.

Команда Суспільного в Івано-Франківську поїхала на виборчий округ № 84, щоб з’ясувати, чи виконав Михайло Довбенко обіцянки перед громадою, а також – чи ефективно народний депутат працює на окрузі та чи знають його виборці.

Зокрема, один з мешканців м. Тисмениця не задоволений ремонтом тамтешнього моста. «Міст будується в Тисмениці вже більше, ніж півроку […] Один день робочі є, два інших – немає. В чому річ?», —  запитує житель виборчого округу № 84.

«До середини грудня, думаю, офіційно введемо в експлуатацію повноцінний, капітально відремонтований надійний міст у місті Тисмениця»,  —  пообіцяв у програмі «Виборчий округ» Михайло Довбенко.

Стрім проекту можна дивитися на офіційній сторінці UA: КАРПАТИ у мережі Facebook.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — проект Суспільного, який налагоджує якісний діалог між депутатом та його безпосереднім виборцем та аналізує професійну діяльність депутата.

Над “Виборчим округом” працює команда суспільно-політичного напряму філій ПАТ «НСТУ». Збирати фактаж про роботу депутата в парламенті та комітетах допомагає Громадянська мережа ОПОРА.

На UA: КАРПАТИ вже вийшов випуск “Виборчого округу” про діяльність народного депутата України Юрія Солов’я.