Команда UA: КАРПАТИ інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда UA: КАРПАТИ інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Команда Суспільного Карпати інформуватиме про найважливіші події у день голосування.

«Попри те, що частина працівників філії працює дистанційно, ми як Суспільний мовник вважаємо нашим обов’язком інформувати громадськість про прийдешнє волевиявлення. Тож, готуємося працювати у день та ніч виборів, аби громада Прикарпаття оперативно отримувала незаангажовану, повну, точну та збалансовану інформацію про голосування в місті та області. Наша команда робитиме прямі ввімкнення з дільниць у регіональний та загальнонаціональний ефір, аналізуватиме хід виборчого процесу з незалежними спостерігачами», — розповідає продюсерка Суспільного Карпати Галина Держипільська. 

Команда Суспільного Карпати у неділю готує випуски телевізійних новин о 14:00 і 17:00 та радіоновин о 17:10, де наживо розповідатиме про ситуацію на дільницях та голосування, яке цьогоріч відбуватиметься за певними правилами через карантин. О 19:00 на телеканалі UA: КАРПАТИ — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», який розпочнеться із випуску новин. Пізніше у програмі ведучі Суспільного обговорять перші підсумки дня виборів разом з експертами. 

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. 

Оперативні новини про вибори на Івано-Франківщині — на сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці Суспільне Карпати та ютуб-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.