Заключний ефір із кандидатами в депутати до облради — у «Виборчому окрузі. Місцеві» на UA: КАРПАТИ

Заключний ефір із кандидатами в депутати до облради — у «Виборчому окрузі. Місцеві» на UA: КАРПАТИ

22 жов. 2020

Сьогодні, 22 жовтня, на телеканалі UA: КАРПАТИ відбудеться четвертий і заключний ефір проєкту «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами на посади депутатів Івано-Франківської обласної ради. Завтра команда запрошуватиме представити телеглядачам політичні програми кандидатів на пост міського голови Івано-Франківська. 

Участь у програмі сьогодні ввечері підтвердили кандидати у депутати Івано-Франківської облради Володимир В’ятрович («Європейська солідарність») та Юрій Соловей («Удар»). 

Публічні співбесіди з кандидатами дивіться на телеканалі UA: КАРПАТИ в будні о 19:15 та ютуб-каналі Івано-Франківської філії Суспільного, а також — у повторі о 12:10 і 20:10 у радіоверсії на хвилях UA: Українське радіо Карпати. Онлайн телеканал та радіо можна дивитися та слухати за посиланням. 

Попередні випуски проєкту з іншими кандидатами у депутати Івано-Франківської обалсної ради можна переглянути тут.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.