Частина команди UA: КАРПАТИ тимчасово працюватиме дистанційно

Частина команди UA: КАРПАТИ тимчасово працюватиме дистанційно

15 жов. 2020

Із 15 до 27 жовтня філія Суспільного UA: КАРПАТИ змінює режим роботи: частина команди виконуватиме роботу дистанційно через підтвердження випадків захворювання на коронавірус у двох працівниць телеканалу. Вони перебувають на самоізоляції, як і члени команди, хто із ними контактував. 

Щоб не допустити спалаху інфекції, частину команди новинарів філії вирішили перевести на дистанційний режим і тимчасово зупинити вихід інформаційних випусків на телеканалі UA: КАРПАТИ о 17:00 та 20:40 і на UA: Українське радіо Карпати о 12:10 та 20:10. 

Водночас команда Суспільного в Івано-Франківську не припинятиме інформувати про важливі події в області. Новинарі готуватимуть інформаційний випуск для телеканалу о 19:00 та для радіо о 17:10, а діджитал-команда й далі розміщуватиме оперативну інформацію на інтернет-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: КАРПАТИ та ютуб-каналі філії

Проєкт «Виборчий округ. Місцеві» виходитиме без змін — щобудня о 19:15. Задля безпеки учасників прямих ефірів, студію дезінфікують щодня. 

Проєкти UA: Українське радіо Карпати також виходять у звичному режимі. 

«Напередодні виборів не можемо залишити наших телеглядачів та радіослухачів без чесної та об’єктивної інформації про кандидатів та весь виборний процес, яку в регіоні надає лише Суспільний мовник. Головне наше завдання зараз — це продовжувати працювати якісно в тому форматі, у якому зможемо захистити команду від поширення вірусу всередині колективу. Експерти «Виборчого округу Місцеві» вмикатимуться у наші ефіри скайпом, частина працівників працюватиме позмінно, інші — дистанційно», — розповіла продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська.

Приміщення філії продезінфікували й стежать за самопочуттям усіх працівників.