UA: Українське радіо розпочало мовити в Яремчі на 100,2 FM та Калуші на 100,1 FM

UA: Українське радіо розпочало мовити в Яремчі на 100,2 FM та Калуші на 100,1 FM

3 вер. 2020

1 вересня UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура розпочали мовлення на 12 нових частотах. 

На Івано-Франківщині до частот UA: Українське радіо додалися FM-хвилі в Яремчі (100,2 FM) та Калуші (100,1 FM). Раніше радіостанція Суспільного вела мовлення лише в Івано-Франківську на 100,4 FM, у Верховині на 103,6 FМ, а також у проводовій мережі.

«Розбудова FM-мережі каналів Суспільного радіо — великий і відповідальний проєкт. Для нас це один із пріоритетів, оскільки відкриває доступ до якісного радіоконтенту сотням тисяч нових слухачів. Особливо важливо, що розвиваються FM-мережі UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура. Ще не так давно почути їх на FM-хвилях було майже нереально — тепер же їхня аудиторія зростає надзвичайно швидко. З кожного нового міста, яке приєднується до мережі, ми майже одразу отримуємо, величезну кількість повідомлень і дзвінків від нових слухачів. І, звісно, величезна подяка департаментові розвитку мереж Суспільного, який докладає максимум зусиль для запуску FM-частот», — зазначив член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Перелік нових FM-частом в інших містах України — за посиланням.

Нагадаємо, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа країни, а також найпопулярніше розмовне радіо України. 

UA: Радіо Промінь — найперше музичне радіо України. Протягом останніх п’яти років його FM-мережа зросла вп’ятеро. 95% пісень в ефірі UA: Радіо Промінь — українською мовою. 

UA: Радіо Культура — головний осередок культурного життя країни в радіопросторі. В ефірі UA: Радіо Культура музика від найкращих виконавців країни й світу, радіотеатр, поезія та проза вустами авторів, а також новини культурного життя.

Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.