Команда Суспільного Карпати стала срібним призером у змаганнях зі спортивної риболовлі

Команда Суспільного Карпати стала срібним призером у змаганнях зі спортивної риболовлі

31 лип. 2020

На ставках риболовно-спортивної бази Українського товариства мисливців та рибалок в селі Хом’яківка Тисменицького району Івано-Франківщини відбулися змагання* для медійників зі спортивної риболовлі.

Їх провели вже втретє і цьогоріч участь взяли 8 команд. Серед них — команда від Суспільного Карпати: головний інженер Михайло Романюк та звукорежисер Валентин Михайлюк. Вони посіли у змаганнях ІІ місце. Обоє полюбляють рибалити із дитинства на вудку з поплавком. 

«За сумарною вагою виловленої риби, перше місце посіла команда у складі Михайла Мазура і Володимира Макарова. Друге місце – у команди Валентина Михайлюка й Михайла Романюка, що працюють на Суспільному Карпати. Третє місце дісталося команді первинної організації НСЖУ редакції газети «Версії і факти», в яку увійшли Ігор Голинський і Сергій Чирва, — розповіла відповідальна секретар Івано-Франківської обласно спілки НСЖУ Вікторія Плахта. — Положення про змагання передбачало й відповідну винагороду за улов найбільшої рибини. Цього разу «золота» рибка впіймалася на гачок Михайла Мазура».

Валентин Михайлюк вже брав участь та перемагав у змаганнях минулих років. Розповідає, що найбільшим його трофеєм став короп, вагою понад 5,5 кг. Михайло Романюк змагається із колегами цьогоріч вперше. Він упіймав щуку, вагою 3,25 кг.

«Змагання — це чудова можливість проявити свої навички, а також перейняти досвід інших учасників у риболовному спорті. Емоції чудові, але через погоду хорошого кльову не було. До того ж ми мали обмеження — 3 години риболовлі. Нам вдалось вибороти ІІ місце і ми дуже задоволені», — каже Михайло Романюк.

«Суспільне Карпати неодноразово ставало призером різноманітних спортивних змагань серед представників ЗМІ. Ми часто долучаємося до таких ініціатив — це позитивно впливає на здоров’я та зміцнює командний дух», — переконана менеджерка Івано-Франківської філії Суспільного Наталія Кияницька.

Командам, які посіли призові місця, вручили дипломи.  

*Спортивні змагання з риболовлі організувала Івано-Франківська обласна спілка журналістів Національної спілки журналістів України за сприяння Івано-Франківської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок.