Марафон Суспільного Карпати — «День Конституції: 24 роки потому»

Марафон Суспільного Карпати — «День Конституції: 24 роки потому»

26 чер. 2020

До Дня Конституції України команда Суспільного Карпати підготувала марафон «День Конституції: 24 роки потому». Він стартував сьогодні і триватиме до вівторка, 30 червня. 

В ефірі телеканалу UA: КАРПАТИ, UA: Українське радіо Карпати та на цифрових платформах Суспільного Карпати будуть розповіді та спогади очевидців творення Конституції України. 

«Новинна редакція підготувала історію від народного депутата України І та ІІ скликань Верховної Ради Степана Волковецького. У радійному ефірі слухайте розгорнуті інтерв’ю з авторами головного документу. Діджитал-відділ Суспільного Карпати підготував відео. Також ми долучилися до проєкту колег із UA: ВОЛИНЬ», — розповідає продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська.Завершить марафон проєкт «Тема дня» у вівторок. Правозахисники та громадські діячі, яких запросили взяти участь у прямому ефірі, говоритимуть про дотримання прав і свобод людини сьогодні»

Дивитися онлайн телеканал UA: КАРПАТИ можна тут. Слухати UA: Українське радіо Карпати — на сайтах ukr.radio та if.suspilne.mediа, в Івано-Франківську на частоті 71,2 FМ, у Верховині на 103,6 FМ, а також у мережі проводового мовлення.

Оперативні новини Прикарпаття читайте на цифрових платформах Суспільного Карпати: