У Страсну П’ятницю на UA: КАРПАТИ вийде спецвипуск «LightВечора»

У Страсну П’ятницю на UA: КАРПАТИ вийде спецвипуск «LightВечора»

17 кві. 2020

Сьогодні о 19:20 на телеканалі Суспільного Карпати замість проєкту «Тема дня» вийде особливий ефір проєкту «LightВечір», де візьмуть участь священнослужителі трьох християнських конфесій Івано-Франківська — римо-католицької, греко-католицької та православної. 

Своїми роздумами про цьогорічний Великдень, який минатиме в умовах карантину, ділитимуться із телеглядачами UA: КАРПАТИ настоятель парафії Христа Царя костелу Римо-Католицької Церкви в Івано-Франківську о. Владислав Іващак, парох парафії Царя Христа та ігумен монастиря оо. Василіян (Чину Святого Василія Великого) о. Йосафат Хаймик Греко-Католицької Церкви України та настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України, що в Криворівні Верховинського району, о. Іван Рибарук

«Напередодні цього особливого Великодня — у програмі «LightВечір» — почуємо від духівників відповіді на питання, які турбують суспільство зараз: що може означати для нас пандемія коронавірусу, чому ми відчуваємо страх, чи є карантинні обмеження, зокрема заборона відвідувати храми, правильними? Зрештою, дізнаємось, як відбуватимуться саме в цих парафіях Великодні богослужіння», — анонсувала продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська

Переглянути програму онлайн можна буде на сайті UA: КАРПАТИ та на Youtube-каналі філії. 

Крім цього, Суспільне UA: КАРПАТИ покаже наживо Великодні богослужіння, аби віряни змогли спільно молитися, перебуваючи у безпеці — вдома. Докладніше про розклад трансляцій — тут. 

Загалом, Суспільне щотижня транслює богослужіння із храмів різних конфесій України, а також проповіді духовних лідерів релігійних об’єднань Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.