Новинки на Суспільному: які програми з’являться в ефірах регіональних мовників

Новинки на Суспільному: які програми з’являться в ефірах регіональних мовників

6 вер. 2019

Показ нових програм стартує цими вихідними на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення, зокрема й на UA: КАРПАТИ. Глядачі побачать програму про подорожі Україною «По азимуту» та культурологічний проєкт «Абетка».

Прем’єра програми «По азимуту. Українські Мармароси» в ефірі регіональних каналів Суспільного відбудеться цієї суботи, 7 вересня, о 12:45, проєкт «Абетка» вперше вийде в ефір о 22:15. Онлайн в ефірі UA: КАРПАТИ можна дивитися тут.

Герої програми «По азимуту» – колишні воїни АТО, волонтери, медики, які обожнюють активний, екстремальний відпочинок, мандрівки з рюкзаком, компасом та надійними трекінговими черевиками. Вони подорожують незвіданими місцями України. 

«Вони не показують вартість номерів у готелях, а протоптують нові стежки в хащах. Не оцінюють страви в ресторанах, а навчають глядача виживати в умовах дикої природи. Не роздивляються визначні місця столиць, а заходять у найглибші та найбільш дикі куточки нашої країни», — розповідають автори проєкту.

Проєкт «По азимуту» передбачає три епізоди по кілька серій: «Українські Мармароси», «Олешківські піски» та «Кінбурнська коса».

Програма «Абетка» від ГО «Речовий доказ» — авторський культурологічний проєкт медіаексперта Олексія Ковжуна. У коротких просвітницьких відео глядач дізнається значення, цікаві факти про слова та поняття зі щоденного вжитку. 

Дивіться в ефірі регіонального суспільного телеканалу UA: КАРПАТИ:

«По азимуту. Українські Мармароси» — щосуботи о 12:45. Повтор у неділю.

«Абетка» — щосуботи та щонеділі о 22:15.