На UA: КАРПАТИ до Дня Незалежності – нова рубрика та інтерв’ю з мандрівницею

На UA: КАРПАТИ до Дня Незалежності – нова рубрика та інтерв’ю з мандрівницею

22 сер. 2019

До Дня Незалежності команда Суспільного Прикарпаття приурочила запуск нової ранкової рубрики «Проти течії»

«Це короткі історії про людей, які руйнують стереотипи. Герої рубрики «Проти течії» долають зовнішні несприятливі для себе обставини та досягають успіху, розповіла продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська. — В перших двох історіях про свободу розмірковує військовополонений, а про силу змінювати  – дівчина з ДЦП, яка два роки тому почала самостійно ходити, а зараз працює на радіо, відкрила школу ораторського мистецтва і вчиться танцювати». 

Ініціаторка рубрики – лінійна продюсерка телеканалу UА: КАРПАТИ Наталія Димніч. Вона разом із командою проєкту «Карпатський ранок» готуватиме рубрику «Проти течії» двічі на місяць. Переглянути усі випуски можна на сторінці Суспільного Прикарпаття у Facebook.

Крім запуску рубрики, у День Незалежності, 24 серпня, на UA: КАРПАТИ вийде особливий ефір вечірнього ток-шоу «LightВечір»

Ведучий програми Богдан Ославський запросив у студію мандрівницю Анжеліку Підхомну. Дівчина має досвід проживання в різних країнах світу, зокрема у Німеччині, Фінляндії, В’єтнамі, Косово та Туреччині. У ток-шоу на UA: КАРПАТИ Анжеліка розповість про погляд на Україну з інших куточків світу, про незалежність та особисту волю. 

Дивіться «Lightвечір» щосуботи о 19:20. 

Нагадаємо, Суспільне зняло фільм «Мирний птах» до Дня Незалежності, а також 24 серпня в ефірі представить документальниий фільм власного виробництва «Військовий парад: ціна і цінності».