UA: КАРПАТИ інформуватимуть про те, як триває голосування 21 липня

UA: КАРПАТИ інформуватимуть про те, як триває голосування 21 липня

19 лип. 2019

21 липня — позачергові парламентські вибори До Верховної Ради України. Кореспонденти Суспільного оперативно інформуватимуть глядачів та слухачів про те, як триває голосування в Івано-Франківській області.

Інформаційна служба UA: КАРПАТИ готує п’ять спецвипусків новин: на телеканалі — о 13:30, 17:00 та 19:00, на Українському радіо Карпати — о 12:10 та 17:10. Команда суспільно-політичного напряму телеканалу готує спецвипуск ток-шоу “Тема дня”, який розпочнеться о 19:30. Ведуча — Христина Дичаковська. Загалом, журналісти Прикарпатського Суспільного впродовж дня робитимуть включення в ефір телеканалу UA: ПЕРШИЙ та Українського радіо.

О 20:00 на UA: ПЕРШИЙ, UA: КАРПАТИ та усіх регіональних телеканалах Суспільного стартує спецпроєкт “Зворотний відлік”. Ведучі Павло Казарін та Мирослава Барчук озвучать перші результати екзит-полів одразу після закриття виборчих дільниць. Це спільний проєкт Суспільного, Радіо Свободи та Голосу Америки.

Наживо дивитися телеканал UA: КАРПАТИ та слухати Українське радіо Карпати можна тут. 

Якщо ви стали свідком надзвичайної події в Івано-Франківську чи області або маєте важливу інформацію, діліться нею з журналістами Суспільного:

  • 0 (34) 253 10 09, 0 (34) 275 00 63 — зателефонувати на гарячу лінію новин;
  • news.karpaty@suspilne.media — відправити e-mail;
  • контактуйте з нами у месенджері через Facebook.