«Суспільне. Спротив» на ютубі — де дивитись

«Суспільне. Спротив» на ютубі — де дивитись

27 гру. 2022

З 26 грудня всеукраїнський проєкт «Суспільне. Спротив» транслюватиметься на ютуб-каналах місцевих мовників Суспільне УжгородСуспільне Рівне та Суспільне Львів. Ми розширюємо кількість платформ проєкту, щоб гарантувати нашій аудиторії доступ до інформації у зручний час і в зручному місці.

Читайте також: Бути вдома — нові історії волонтерства у проєкті «Двері» на Суспільному

Наразі команда Суспільного готує три блоки проєкту. Щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та місцевих телеканалах Суспільного ми розповідаємо про поточну ситуацію в регіонах України. Команди місцевих мовників готують інформаційні сюжети, включаться наживо, запрошують до розмови експертів, які можуть пояснити, та порадити де знайти відповіді на запитання, що виникають у складних ситуаціях воєнного часу, як убезпечити себе та родину. Також ми показуємо історії взаємодопомоги та підтримки, історії захисників та їхніх родин, історії нашої боротьби за перемогу.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» дивіться щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00 на Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного.

Читайте також: Прем’єра другого сезону мультсеріалу «Тото» на Суспільному

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.