Квартирник на Суспільному: «КораЛЛі» з Івано-Франківська. Відео

Квартирник на Суспільному: «КораЛЛі» з Івано-Франківська. Відео

2 лис. 2022

На Суспільне Івано-Франківськ та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення відбулась прем’єра квартирника франківського гурту «КораЛЛі».

«КораЛЛі» (Карпатські Аллігатори) відомі своїми рок-експериментами. Хлопці грають на традиційних карпатських інструментах: трембіті, сопілці та дримбі. Фронтмен гурту Мишко Адамчак — музикант, який грав на сопілці аркан в окопі на Київщині. Відео розлетілося соцмережами і стало черговим підтвердженням незламності українців.

«Творчість — це музика, зокрема сопілка, яка є завжди зі мною чи в бронежилеті, наплічнику, чи в машині. Те, що дозволяє тримати мені власний дух на висоті і так само бойовий дух моїх побратимів і посестр, які поруч» - каже Мишко Адамчак.

«Cамобутні і ні на кого не схожі — хлопці-музиканти і надихають, і підтримують дух. Все тому, що і у творчості, і у своїй діяльності, і в життєвій позиції вони визначили чіткі орієнтири», — каже про «КораЛЛі» продюсерка Суспільне Івано-Франківськ Галина Держипільська.

Читайте також:  Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільного на Івано-Франківщині

Концерти-квартирники виходять на регіональних телеканалах Суспільного щоп’ятниці. Керівник проєкту та автор ідеї проєкту — Сергій Жулін. 

 Дивіться у записі квартирники, що вже вийшли: 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця, Суспільне Львів тощо).

Оперативні новини про Івано-Франківщину — на цифрових платформах: