Про ставлення європейців до війни — актори театру Mime «IF» в інтерв’ю Суспільне Івано-Франківськ

Про ставлення європейців до війни — актори театру Mime «IF» в інтерв’ю Суспільне Івано-Франківськ

26 жов. 2022

Актори театру Mime «IF» з Івано-Франківська представили Україну на чемпіонаті світу серед живих скульптур «World living statues festival» і взяли участь у міжнародному параді чемпіонів пантоміми в Нідерландах. Фестиваль позиціонувався як аполітичний, тому мімам Андрієві Кирильчуку та Артурові Гулькові організатори «делікатно заборонили» вживати слово «war» для акції, яку прикарпатці хотіли провести під час заходу.  

Як попри це франківським акторам вдалося своїми образами нагадати світові про вторгнення рф в Україну та чи змінилося ставлення європейців до війни за останні місяці — митці розповіли в інтерв’ю Суспільне Івано-Франківськ. Відео вийшло в межах міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив» та на ютуб-каналі філії.

Читайте також: Як чотири покоління воюють за Україну — новий випуск «Живої історії» від Суспільне Івано-Франківськ

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Онлайн дивіться трансляцію «Суспільне. Спротив» на ютуб-каналі Суспільне Новини та на сайтах телеканалів регіональної мережі

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

Оперативні новини від Суспільне Івано-Франківськ у соцмережах: