У вечірньому ефірі «Суспільне. Спротив» — нова ведуча інформаційних випусків

У вечірньому ефірі «Суспільне. Спротив» — нова ведуча інформаційних випусків

21 жов. 2022

До команди, яка працює над вечірнім ефіром міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив», приєдналася Юлія Девда. Вона вестиме випуски новин щогодини, в межах ефіру проєкту з 17:00 до 21:00. Загалом, у студії вечірнього «Суспільне. Спротив» працюють позмінно дві пари ведучих — Олександр Єльцов і Олеся ВакуленкоВіталій Гамадин та Світлана Стеценко.

«Люблю виклики. Суспільне привабило мене завдяки стандартам роботи, яких тут дотримуються. У цій команді бачу динаміку. Новий якісний етап мого життя дозволить мені закріпити знання за попередні роки, вдосконалюватися і розвиватися через роботу в кадрі», — розповідає Юлія Девда, ведуча новин у вечірньому ефірі «Суспільне. Спротив».

Юлія Девда родом з Івано-Франківщини. Навчалася на факультеті журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Раніше працювала журналісткою, ведучою та випусковою редакторкою новин на радіо одного із львівських медіахолдингів. До команди Суспільного приєдналася у жовтні 2022 року. 

Читайте також: До команди ведучих «Суспільне. Спротив» приєднався Віталій Гамадин

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Онлайн дивіться трансляцію «Суспільне. Спротив» на ютуб-каналі Суспільне Новини та на сайтах телеканалів регіональної мережі

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

Крім Суспільне Донбас та Суспільне Крим.