Квартирник на Суспільному: гурт «Пес Дюк». Відео

Квартирник на Суспільному: гурт «Пес Дюк». Відео

6 жов. 2022

На Суспільне Івано-Франківськ та інших телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення відбулася прем’єра концерту-квартирника гурту «Пес Дюк»

Гурту «Пес Дюк» — у вересні виповнилось 2 роки. Під час повномасштабного вторгнення музиканти проводить благодійні концерти та розіграші, щоб зібрати гроші для українських військових. В репертуарі «Пес Дюк» — англомовні та українські композиції. 

Читайте також: Експериментальний поп із Хмельницького: Kate Soul — у квартирнику на Суспільному

Як раніше зазначив бас-гітарист гурту Марко Лесюк, група не дотримується єдиного стилю, але найближчим для музикантів є «альтернативний рок». Атмосферність записаного концерту-квартирнику відзначає продюсерка Суспільне Івано-Франківськ Галина Держипільська: каже, що під час запису «працювали на одному диханні». 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

На Прикарпатті Суспільне — це телеканал Суспільне Івано-Франківськ, та Українське Радіо Карпати.

Оперативні новини про Івано-Франківщину —  на платформах: