«Україна. Молодь діє»: спецефір Суспільного до Міжнародного дня молоді

«Україна. Молодь діє»: спецефір Суспільного до Міжнародного дня молоді

11 сер. 2022

Цьогоріч в Україні вперше День молоді відзначатимуть разом з усім світом — 12 серпня. Команда Суспільне Рівне готує спецефір «Україна. Молодь діє», де розповість і покаже чим живе сучасна молодь. На глядачів чекають інтерв’ю, сюжети та ввімкнення з різних точок України та з-за кордону. Трансляцію наживо дивіться 12 серпня з 11:00 до 13:00 на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема Суспільне Івано-Франківськ. Онлайн ефір можна дивитись на сайтах філій.

«Традиційно для спільної роботи на виїзді ми зібрали команду з різних регіонів України. І в цьому перевага нашої регіональної команди Суспільного. Особливою буде локація, звідки йтиме пряма трансляція. Про це наш глядач дізнається, коли ввімкне свій регіональний телеканал. Ми можемо пишатися молоддю України, тому що саме зараз вона творить історію», — розповіла креативна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Катерина Жуліна.

 Ведучі ефіру, журналісти Суспільне Рівне — Інеса Пославська та Роман Свирида.

«Основна ідея ефіру — впродовж двох годин розповісти, як змінилось життя молоді в умовах повномасштабної війни росії проти України. Маємо намір показати приклади молодіжної активності: юнаків та дівчат, які не сидять склавши руки, мають активну громадянську позицію. Наші історії — про молодих людей, які воюють, волонтерять, попри всі виклики, навчаються, працюють, займаються спортом чи мистецтвом. Гості нашої відкритої студії завітають безпосередньо на знімальний майданчик і долучаться дистанційно з різних куточків України та з-за кордону. Спеціально для ефіру регіональні філії Суспільного готують тематичні телесюжети про життя молодих людей, які можуть стати прикладом для інших», — розповів продюсер Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Читайте також: Вечір боксу на Суспільне Рівне — Олександр Усик проти Ентоні Джошуа

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Залишайтеся на зв’язку із Суспільним в Івано-Франківській області. Оперативні новини від Суспільне Івано-Франківськ — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: