Серіал «Клан Кеннеді» — дивіться на Суспільне Івано-Франківськ

Серіал «Клан Кеннеді» — дивіться на Суспільне Івано-Франківськ

29 лип. 2022

Із 1 серпня щобудня о 21:30 дивіться на телеканалі Суспільне Івано-Франківськ історичний мінісеріал-хроніку про найбільшу династію лідерів США — «Клан Кеннеді». 

Події серіалу охоплюють період від 1927 до 1969 року. Велика карибська криза, загострення пристрастей під час глобальних передвиборних перегонів, Холодна війна і становлення тодішньої влади у США — всі ці події тісно переплітаються з відносинами всередині родини Кеннеді, яка пережила у ХХ столітті низку потрясінь. Проте у центрі сюжету — історія про сімейні традиції й згуртованість, а потім вже про політику та владу. 

Читайте також: 22 一 28 липня. Добірка від Суспільне Івано-Франківськ

Прем’єра серіалу відбулася у 2011 році. Виробництво спільне — Канади та США. Режисер — Джон Кассар. Серед акторів — Грег КіннірБаррі ПепперКеті ГолмсТом ВілкінсонДіана ГардкеслКрістін Бут та інші. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини від Суспільного — на сайті suspilne.media.

Залишайтеся на зв’язку із Суспільним в Івано-Франківській області. Оперативні новини від Суспільне Івано-Франківськ — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: