UA: ПЕРШИЙ транслюють на польському телебаченні

UA: ПЕРШИЙ транслюють на польському телебаченні

28 лют. 2022

Польський суспільний мовник Telewizja Polska — TVP — транслюватиме UA: ПЕРШИЙ. Спільно із Суспільним мовником України польські колеги вирішили зробити UA: ПЕРШИЙ доступним на своїх каналах. 

Це зроблено задля інформування українців, які виїхали у зв’язку з агресією Росії, а також для оперативного поширення інформації про агресію Росії в Україні для україномовних жителів у Польщі. 

Переглядайте UA: ПЕРШИЙ на польському телебаченні через:

  • TVP GO (мобільний додаток та додаток у HbbTV);
  • TVP VOD (мобільний додаток та додаток у Smart TV);
  • у вебпорталі TVP Stream.

«Зараз ми думаємо про мешканців України, які шукають притулок у Польщі, а також про українську діаспору, яка мешкає в Польщі упродовж багатьох років. Ми хочемо бути з ними. Суспільний мовник є для нас безпосереднім партнером», — зазначив Матеуш Матишкович, член правління TVP. 

Також у TVP додали, що докладають усіх зусиль, щоб підтримати українських громадян, сприяти їхній інтеграції, спілкуванню та зміцненню почуття безпеки у Польщі. TVP розвиватиме співпрацю та підтримуватиме Суспільне мовлення перед обличчям російського вторгнення. А також допомагатиме українським колегам, реагуючи на вимоги ситуації.

Нагадаємо, Суспільне Новини розповідає про російське вторгнення в Україну для міжнародної аудиторії у мережі Twitter. Також новини публікують англійською на сайті й утелеграм-каналі щогодини.