Загострення на Донбасі — на платформах Суспільного триває інформаційний марафон

Загострення на Донбасі — на платформах Суспільного триває інформаційний марафон

22 лют. 2022

Через військово-політичну ситуацію на Донбасі та загрозу вторгнення Росії усі платформи Суспільного мовлення продовжують роботу в режимі інформаційного марафону для оперативного та достовірного висвітлення останніх новин поточної ситуації на сході країни.

За політичними діями України та світу в реальному часі глядачі можуть стежити у випусках програм «Прозоро: про актуальне» з ведучим Анатолієм Єремою«Прозоро: про головне» з ведучим Романом Суханом«Полюси» з Оленою Ремовською  та «Новини» з ведучим Денисом Зепсеном, куди упродовж марафону запрошуватимуть дипломатів, народних депутатів та урядовців, правозахисників, журналістів та аналітиків. 

В студії ведучі проєктів «Прозоро: про актуальне», «Прозоро: про головне»«Полюси» та «Новини» працюватимуть з експертами й народними депутатами України різних фракцій та урядовцями.

У фокусі обговорень: ситуація на лінії розмежування, визнання Москвою створених нею квазіутворень на тимчасово окупованих територіях України — так званих «ЛНР» та «ДНР», та відкрите розташування там російського військового контингенту, реакція української влади та міжнародної спільноти на ескалацію в ОРДЛО, запровадження санкцій проти РФ та, головно, гуманітарна ситуація на Донбасі.  

Крім того, заплановано висвітлення ситуації на лінії розмежування, де російські окупанти продовжують здійснювати обстріли позиції Збройних сил України.

Залежно від розвитку військово-політичної ситуації навколо України телеканал UA: ПЕРШИЙ надалі також може коригувати сітку мовлення, щоб тримати глядачів у курсі актуальних подій.

Одночасно інформаційний марафон транслюють усі регіональні телеканали Суспільного, Українське радіо, яке також щогодини повідомляє спецновини щодо поточної ситуації, та діджитал-платформи мовника — ютуб- та фейсбук-сторінки UA: ПЕРШИЙ, фейсбук-сторінка Суспільне Новини. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Карпати — це телеканал UA: КАРПАТИУкраїнське радіо Карпати та діджитал-платформи. Онлайн-трансляція телеканалу і радіо — за посиланням. Новини про Суспільне Карпати читайте на сайті.