«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

31 гру. 2021

1 січня опівночі, у перші хвилини нового 2022 року, телеглядачів вітатимуть зі святом автентичні гурти й виконавці з різних регіонів України у міжрегіональному «Новорічному концерті на Суспільному». У Новорічну ніч телеглядачі усіх регіональних каналів, зокрема і UA: КАРПАТИ, побачать святковий калейдоскоп жанрів, стилів та цікавих виконавців.

Команди Суспільного відшукали у регіонах унікальних музикантів. Їхні авторські композиції записували заздалегідь у різних локаціях. Суспільне Карпати долучається до міжрегіонального концерту традиційною колядкою.

«Колядка "Бог ся рождає" належить до найулюбленіших на Івано-Франківщині. Вона дуже радісна, світла, її текст швидко запам’ятовується і допомагає колядникам великим і малим віншувати від хати до хати у різдвяний час. Тому і обрали саме цю музичну композицію для новорічного концерту. До того ж, у відео знялись такі відомі івано-франківські виконавці, як Галина Баранкевич і Василь Мельникович, дует "Гардамани", Олеся Пасічняк, гурт "Будьмо", Ігор Іванків та інші чудові солісти – всього задіяно у зйомці 15 співаків. Режисер-постановник музичного кліпу – також відомий на Прикарпатті телережисер Андрій Снімщиков», — розповіла продюсерка Суспільне Карпати Галина Держипільська.

«У новорічну ніч на регіональних каналах Суспільного — гурти з усіх куточків країни об’єднаються в новорічній концертній програмі. Ми намагалися зробити цей концерт сімейним, теплим і щирим. Мені здається, нам це вдалося. Тут можна почути і харизматичні гурти, і ліричне соло, і дитячий запальний вокал. Новорічно-різдвяний настрій забезпечений всій родині. Слухайте і дивіться нові та вже впізнавані хіти й кліпи і будьте поруч з найріднішими!» — побажав глядачам головний режисер міжрегіонального «Новорічного концерту на Суспільному» Сергій Жулін

Міжрегіональні проєкти — коли до виготовлення програми долучаються більшість регіональних філій Суспільного — не новинка для команди. Упродовж 2021-го журналісти філій працювали у такому форматі: зокрема до 30-річчя незалежності України вийшов концерт «Незалежність єднає», а прямоефірний спецпроєкт «День Гідності» — до Дня Гідності та Свободи. 

«Найбільша перевага цього концерту — це можливість для нашої аудиторії побачити абсолютно різні музичні виступи з усіх куточків країни. Кожен гурт та кожен виконавець має свою унікальність, кожен виступ — по-своєму особливий. В цьому різноманітті — і стилів, і жанрів — і криється різноманіття країни, відкривати яке ми й пропонуємо нашим глядачам», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Онлайн дивіться міжрегіональний «Новорічний концерт на Суспільному» на сайтах регіональних телеканалів. Там же можна прочитати детальніше про виконавців, які взяли участь у концерті від регіону. Крім цього, наживо дивитися концерт можна на ютуб-каналі Суспільне Країна. 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media

Суспільне Карпати — це телеканал UA: КАРПАТИУкраїнське радіо Карпати та діджитал-платформи. 

Слухати Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.