Телеканал UA: КАРПАТИ покаже змагання з бальних танців

Телеканал UA: КАРПАТИ покаже змагання з бальних танців

10 гру. 2021

10 та 17 грудня о 21:20 дивіться на всіх регіональних телеканалах Суспільного, зокрема і на UA: КАРПАТИ, офіційний Кубок світу за версією IDSA та відкриті Всеукраїнські змагання з бальних танців «Осіння мозаїка — 2021»*. 

Змагання відбулися 7 листопада у Запоріжжі на одній з найголовніших спортивних арен України — в палаці спорту «Юність». На події працювала пересувна телевізійна станція Суспільного. Телеглядачі побачать телеверсію змагань, яку підготувала команда Суспільне Запоріжжя.

На танцювальному майданчику в європейській та латиноамериканській програмах змагалися понад 700 танцювальних дуетів різних вікових категорій. Усі виступи оцінювали судді з України, Грузії, Туреччини та Білорусі. Турнір цієї осені став ювілейним — найкращі танцівники й танцівниці збираються на паркеті у Запоріжжі вже 25 років поспіль.

Як відбувалися легендарні змагання з бальних танців та хто отримав кубки переможців — дивіться цієї та наступної п’ятниці в ефірі регіональних телеканалів Суспільного. Онлайн ефірну трансляцію можна переглядати на сайтах філій.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Карпати — це телеканал UA: КАРПАТИУкраїнське радіо Карпати та діджитал-платформи. 

Слухати Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.

* Організатори змагань «Осіння мозаїка — 2021» — Рада Української танцювальної асоціації, Асоціація спортивного танцю України та клуб спортивного бального танцю «Грація» (м. Запоріжжя) АТ «Мотор Січ», під керівництвом Андрія та Олени Книш.