На UA: КАРПАТИ стартує новий сезон #Звітів_наживо

На UA: КАРПАТИ стартує новий сезон #Звітів_наживо

26 лют. 2019

Перший випуск оновленого проекту на Суспільному — вже цього четверга, 28 лютого, о 19:20.

#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ, де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. Минулоріч теми #Звітів_наживо на Суспільному були однаковими для усіх регіонів. Цього року вони різні у кожній області. Також оновлено весь графічний “одяг” програми.

За концепцією програми, до обговорення в прямому ефірі, крім представників влади, залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини. Минулого сезону проект виходив раз у місяць в п’ятницю, тепер — у четвер.

Основним напрямом на 2019 рік для команди проекту буде налагодження комунікацій з закритими структурами, які не звітували раніше, до прикладу, правоохоронні органи та структури.

"Цього року ми оновили #Звіти_наживо, врахувавши досвід роботи всіх регіональних команд. У кожній філії окремо вирішуватимуть, яка тема для мешканців області цього місяця найбільш актуальна. Особливу увагу плануємо приділити правоохоронним органам. Також у програми змінилася графіка — вона стала більш сучасною й лаконічною. Ми бачимо в цьому проекті великий потенціал: такі звіти мають стати вагомим інструментом регулярного контролю місцевої влади, налагодження діалогу громадян із чиновниками", — розповіла генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Взяти участь у проекті #Звіти_наживо 28 лютого команда суспільно-політичного напряму UA: КАРПАТИ запросила Вікторію Сусаніну, начальницю фінансового управління Івано-Франківського міськвиконкому. З чиновницею у прямому ефірі говоритимуть про розподіл бюджетних коштів, зокрема, на охорону культурної спадщини.

Долучитися до підготовки програми може кожен: якщо маєте запитання, сформулюйте текст у пост чи коментар в мережі Facebook та додайте хештег #Запитай_Сусаніну. Найгостріші із них ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі.

Окрім цього, глядачі телеканалу UA: КАРПАТИ та слухачі UA: Українське радіо Карпати можуть телефонувати у студію прямого ефіру —.(067) 550 20 50.

Пряма трансляція “Звітів.НАЖИВО” — на офіційній сторінці UA: КАРПАТИ у Facebook.

Нагадаємо, з 26 лютого стартував новий суспільно-політичний проект "Дебати" на телеканалах "Центральний канал", UA: ЛЬВІВ, UA: ХАРКІВ, "51 канал" (Дніпро), "Запоріжжя" та "Миколаїв".