Продюсеркою Суспільне Карпати залишається Галина Держипільська

Продюсеркою Суспільне Карпати залишається Галина Держипільська

10 гру. 2021

Завершився відкритий конкурс на посаду керівників Івано-Франківської філії Суспільного. Згідно з його результатами, переможницею відбору на посаду продюсерки Суспільне Карпати стала Галина Держипільська. Конкурс на посаду менеджера оголосять повторно — переможця не обрали. 

Читайте також: Офіс Суспільне Карпати — відтепер за новою адресою

Галина Держипільська вперше подавалася на відкритий конкурс на цю ж посаду у 2017 році. Відтоді вона працювала продюсеркою Суспільне Карпати та відповідала за творчий напрям роботи філії.

«Вдячна за довіру правлінню АТ «НСТУ» за таке рішення і за можливість продовжувати працювати у колективі. Починаючи із 2017-го, ці чотири перших роки становлення Суспільного були непростими, але дуже цікавими. Керувати творчим колективом в часи кардинальних змін — звісно, виклик. І нам вдалось пройти цей шлях гідно і професійно. Попереду — нові завдання та нові вершини», — розповіла Галина Держипільська.

Загалом, на плановому конкурсі восени цього року 10 регіонах обрали продюсерів, у 7 — менеджерів філій. Невдовзі відбудеться конкурс на посади продюсерів Суспільне Волинь, Суспільне Житомир, Суспільне Поділля, Суспільне Тернопіль, Суспільне Черкаси

«Конкурси керівників філій дають нам можливість сканувати ринок медіа фахівців в регіонах. На жаль, в деяких областях знайти медіаменеджерів вкрай складно, саме тому до наступної хвилі конкурсів ми плануємо широку інформаційну компанію з роз’ясненнями, що означає працювати на Суспільному», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Конкурс відбувається у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбирають претендентів за поданими документами, а далі конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного, проводять співбесіди з кандидатами.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Карпати — це телеканал UA: КАРПАТИ, Українське радіо Карпати та діджитал-платформи. 

Слухати Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.