Офіс Суспільне Карпати — відтепер за новою адресою

Офіс Суспільне Карпати — відтепер за новою адресою

29 лис. 2021

Івано-Франківська філія Суспільного переїхала у нове приміщення. Із 26 листопада телеканал UA: КАРПАТИ, Українське радіо Карпати та команда діджитал-платформ Суспільне Карпати працюватимуть за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 83. 

Сам переїзд відбувався у декілька етапів: спершу в офіс переселилася команда адміністративної частини філії та діджитал-відділу, опісля — радійники, минулого тижня — телевізійники. Аби не переривати виробничий процес, команда творчих підрозділів Суспільне Карпати переїхала до нового офісу насамкінець.

«Новий дім Суспільне Карпати – просторий, кольоровий, теплий і комфортний. Та і назва вулиці дуже пасує суспільному мовнику – Незалежності. Не заперечую: переїзд видався складним, адже залучали лише власні сили колективу. Телеоператори, режисери, відеографи, інженери та решта команди виходили у вихідні, залишались після роботи, не шкодували ані часу, ані сил», — каже продюсерка Суспільне Карпати Галина Держипільська.

   На фото ліворуч — кореспондентка Суспільне Карпати Галя Марійчин вперше виходить у прямий ефір з радіоновинами у новому приміщенні. На фото праворуч — інженер Юрій Тімошенков, фахівчиня з програмування Марія Личук.

Досі триває облаштування студій телеканалу та радіо, тому частина прямоефірних програм виходить у записі. 

«Із прямою телетрансляцією виникли деякі труднощі, але наші телеглядачі та радіослухачі цього не відчули: виробництво контенту жодного дня не припинялось. Журналісти продовжили досліджувати і висвітлювати події поза студійним комплексом. Маю надію, що ми швидко налаштуємо усю техніку і відновимо звичний робочий ритм», — каже Галина Держипільська.

   Ведучі «Сьогодні. Головне» Олена Нечвідова (ліворуч) та Христина Дичаковська (праворуч) під час запису проєкту на виїзних локаціях

Нагадаємо, у вересні завершився термін оренди приміщення, ще була розміщена Івано-Франківська філія Суспільного. Компанія не перемогла в аукціоні на продовження договору з орендодавцем. Відтак, керівництво філії розпочало пошук нової будівлі, де змогла б комфортно працювати команда Суспільне Карпати. 

Суспільне Карпати — це телеканал UA: КАРПАТИ і Українське радіо Карпати.

Слухати Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.