Оголошено конкурс на посади продюсера та менеджера Суспільне Карпати

Оголошено конкурс на посади продюсера та менеджера Суспільне Карпати

26 жов. 2021

26 жовтня стартував плановий конкурсний відбір на посаду менеджера та продюсера Івано-Франківської філії Суспільного. Про це йдеться у протоколі засідання правління за 18 жовтня. Документи від кандидатів прийматимуть до 8 листопада включно.

Конкурс відбудеться у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Основні вимоги до претендентів на посаду менеджера філії, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

  1. Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».
  2. Оголошення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Івано-Франківська регіональна дирекція «КАРПАТИ»
  3. Супровідний лист.
  4. Згода на обробку персональних даних.

Основні вимоги до претендентів на посаду продюсера філії, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

  1. Положення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України»
  2. Оголошення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Івано-Франківська регіональна дирекція»
  3. Супровідний лист.
  4. Згода на обробку персональних даних.

Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Ю. Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець») та скановані копії на електронну пошту konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: (044) 481-08-87 та (044) 481-07-20. 

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Загалом, команда Суспільного шукає менеджерів 8-ми філій Суспільного та продюсерів 11-ти регіональних телерадіокомпаній мовника. 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії