UA: КАРПАТИ запрошує на екскурсію залаштунками телебачення і радіо

UA: КАРПАТИ запрошує на екскурсію залаштунками телебачення і радіо

5 лип. 2021

Івано-Франківська філія Суспільного відновила проведення екскурсій залаштунками телеканалу UA: КАРПАТИ та UA: Українське радіо Карпати. У червні там побували 6 груп екскурсантів — школярі й студенти, які хочуть дізнатися, що ж по іншу сторону радіоприймача чи телевізора. 

Під час візиту на філію, екскурсанти відвідують радіо- і теле студії, знайомляться з ведучими, пробують себе в ролі операторів, журналістів, режисерів та редакторів Суспільного. 

«Одне із ключових завдань Суспільного – просвітництво. Ми намагаємось розповісти дітям не тільки про роботу журналіста радіо і телебачення, телеоператора, звукорежисера, але і про важливість надійного джерела інформації і про довіру, і про необхідність бути грамотними споживачами теле- і радіоконтенту. А позаяк до нас повертаються і просяться на екскурсії знову і знову, думаю, свідчить про те, що із цими завданнями ми даємо раду», — розповіла Галина Держипільська, продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного.

Екскурсії на UA: КАРПАТИ — безкоштовні, але за попереднім записом. Охочим відвідати радіо- й телеканал потрібно звернутися на пошту press.ifrankivsk@suspilne.media або написати на фейсбук-сторінку Суспільне Карпати.

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати.

Слухати UA: Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.