Благодійний вечір на підтримку сина прикарпатського письменника Євгена Барана організували у Франківську

20:49, 27 лис. 2019
 
Благодійний вечір на підтримку сина прикарпатського письменника Євгена Барана організували у Франківську

Благодійний вечір «Мистецькі обійми» відбувся в Івано-Франківську. Зібрані гроші передадуть на лікування сина франківського письменника Євгена Барана - Євгена. У хлопця – розсіяний склероз.

Захід проводить мистецьке об’єднання "LitPlatform" з молодіжним центром "Paragrapg" та Факультетом філології Прикарпатського університету. 

 "Євген дуже часто приходив до нас, спілкувався. Зокрема, співпрацював з літературною платформою, яка організовує цей захід. Наше життя дуже непередбачуване, і така біда може статися з кожним. Я вважаю, що це дуже хороша ініціатива наших студентів, які організували цей захід і допомогли Євгену", - ділиться студентка факультету філології Діана Тисак.

На благодійний вечір прийшли місцеві літератори та музиканти. Письменниця Ольга Деркачова каже, що вирішила взяти участь у заході, щоб підтримати і батька, і сина: "Всі ми під Богом ходимо. Ніхто не знає, коли і яка нас біда може спіткати. Найважливіше у цій ситуації – це те, що є люди, які підтримають. Дуже важливо, що ініціатором цієї акції виступили студенти. Ми часто ганимо молодь, що вони байдужі і нічим не цікавляться, крім смартфонів. Але тут студенти продемонстрували здатність співчувати, здатність розуміти біду іншого".

За словами співорганізаторки заходу Анни Мотики, такі благодійні вечори проводитимуть і надалі, якщо у цьому буде потреба.