На Прикарпатті потрапив під поїзд автомобіль з нацгвардійцями та поліцейським

8:01, 28 лис. 2019
 
На Прикарпатті потрапив під поїзд автомобіль з нацгвардійцями та поліцейським
Службовий автомобіль службовців Нацгвардії потрапив під поїзд "Львів-Рахів" у селі Братківці Тисменицького району. Аварія сталася 27 листопада увечері.
 
"ДТП трапилася на залізничному переїзді. Наразі встановлюються усі обставини події. Слідство буде вести Державне бюро розслідувань. Троє людей, які були в екіпажі, доставлені до лікарні. Екіпаж був сформований із працівників Нацгвардії, а також одного працівника Тисменицького відділу поліції", - повідомила речниця Нацполіції в області Христина Максимчак.
 
Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, поліцейський та четверо військовослужбовців Національної гвардії України, забезпечуючи порядок на території Тисменицького району, перетинали регульований залізничний переїзд без шлагбаума, який обладнаний звуковою сигналізацією та світлофором. Водій, не переконавшись у безпеці руху, виїхав на колію. Внаслідок зіткнення з поїздом "Львів-Рахів", водія з діагнозом "політравма" та двох пасажирів госпіталізували до обласної клінічної лікарні.
 
Діагноз 28-річного працівника поліції Тисменицького відділу - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої правого ключового суглобу, правої стегнової кістки, органів грудної клітки, шийного та грудного відділу хребта; 23-річного нацгвардійця - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, скальпована рана потиличної ділянки голови.
Інших двох пасажирів після медичного огляду не госпіталізували.