Франківцям показали соціальний ролик про нетверезих водіїв за кермом

17:34, 27 лис. 2019
 
Франківцям показали соціальний ролик про нетверезих водіїв за кермом

Майже три тисячі дорожньо-транспортних пригод сталося на Прикарпатті з початку року. Із них - 20 смертельних аварій через нетверезих водіїв. Статистика ДТП, порівняно з минулим роком, збільшилася. Саме тому вирішили відзняти соціальний відеоролик на цю тематику.

"Ми хочемо показати, що не потрібно сідати за кермо (нетверезим) - життя одне. Треба бути свідомими громадянами, переживати за своє життя і здоров’я, а також за інших учасників руху", - розповіла речниця обласного управління Нацполіції в області Христина Максимчак.

Над відеороликом працювали один день. Участь у зйомках взяло четверо акторів-волонтерів. Олег Довбуш грав роль зразкового водія, який постраждав у ДТП разом зі своєю родиною. За сюжетом ролика водій іншої автівки був нетверезим.

"Ми з режисером і відеооператором цього ролику давно знайомі. Разом поверталися з одного заходу і дуже довго про це говорили. Він знає, що я за різні соціальні речі. Все зрослося, і ми відзняли цей ролик. Я в житті не вживаю алкоголь. Тому сюжет відеороботи для мене особливо важливий", - поділився актор Олег Довбуш.

Соціальний ролик «Не сідай в нетверезому стані за кермо» можна переглянути на YouTube-каналі поліції Івано-Франківської області, а також на їхній сторінці у Facebook.