У міському пологовому померла 27-річна породілля. Розпочато кримінальне провадження

15:41, 9 жов. 2019
 
У міському пологовому померла 27-річна породілля. Розпочато кримінальне провадження

UPD. 09.10. 15:30. Директор міського клінічного перинатального центру Сергій Стефанко сьогодні таки прокоментував смерть породіллі, яка померла у неділю. Про це він написав на сторінці пологового: «Приносимо щирі співчуття рідним породіллі, яка померла. У Міському перинатальному центрі працюють компетентні органи з розслідування причин її смерті. Адміністрація закладу всіляко сприяє розслідуванню даного прикрого випадку. На жаль висновки і коментарі можна буде давати лише після отримання результатів роботи експертів», - зазначив очільник центру.  

27-річна породілля померла у міському пологовому будинку 6 жовтня. Вчора її чоловік звернувся до поліції із заявою щодо неналежного виконання медичними працівниками професійних обов’язків. Розпочато кримінальне провадження за статтею 140 частиною 1. 

Головний лікар Івано-Франківського клінічного пологового будинку Сергій Стефанко відмовився коментувати цю ситуацію журналістам Суспільного, посилаючись на те, що таку інформацію він може надати лише родичам чи близьким.