Випуск о 17:00 від 27 квітня 2022 року

27 кві. 17:00


- Понад 138 тисяч внутрішньо переміщених людей зареєструвалися на Прикарпатті. Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. За її словами, Івано-Франківщина готова і надалі приймати переселенців. Так, в області уже підготували близько 20 тисяч місць для людей із регіонів, які потерпають від російської агресії.

- Із Івано-Франківської області на фронт відправили сотню спальних мішків, чотири генератори, 250 кариматів, побутову хімію та засоби особистої гігієни.

- 7 травня Івано-Франківськ відзначатиме 360 років із дня заснування. Міський голова Руслан Марцінків запропонував жителям громади долучитися з пропозиціями щодо відзначення дня міста у період воєнного стану.

- В Івано-Франківській громаді приблизно вісім тисяч вимушених переселенців подали заяви щодо виплати грошової допомоги. Про це Суспільному сказав директор департаменту соцполітики міської ради Василь Семанюк.

- Київське підприємство з виготовлення дитячих меблів переїхало на Прикарпаття. Тут вони розширили виробництво та почали шити військову форму, а також взяли на роботу місцевих жителів і вимушених переселенців.

Інші випуски
Більше відео