Випуск о 17:00 від 26 квітня 2022 року

26 кві. 17:00


- На Сході України у бою з російськими окупантами загинув прикарпатець Володимир Катамай на позивний "Боже". Про це повідомили на сайті Ямницької територіальної громади. Як ідеться в повідомленні, Володимир Катамай був  командиром відділення зенітно-ракетного взводу механізованого батальйону однієї з військових частин. 23 квітня 2022 року він загинув  внаслідок бойового зіткнення та артилерійського обстрілу.

- Три або чотири підприємства, які переїхали з інших областей України, запрацюють упродовж цього тижня в Івано-Франківську. Ще 33 виробництва у місті уже розгорнули. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

- Надвірнянська громада передала у Миколаївську область понад 100 ящиків гуманітарного вантажу. Це, зокрема, дорослий та дитячий одяг, ковдри, матраци, білизна, пледи, рушники, засоби індивідуальної гігієни, одноразовий посуд.

- В Івано-Франківську художник Орест Кузів у соціальних мережах продає свої картини, щоб допомогти Збройним силам України. Усі вторговані гроші, розповідає митець, він передає на потреби української армії. Відтак Орест Кузів вже перерахував 3 тисячі доларів США на рахунок міжнародного благодійного фонду «Повернись живим».

Інші випуски
Більше відео