Випуск о 20:40 від 18 лютого 2022 року

18 лют. 20:40


- Сім пожеж транспортних засобів трапилося в ніч на сьогодні на Прикарпатті. Зі слів речниці головного управління Нацполіції в області Тетяни Іванюк, попередня версія загорання – підпал.

- 20 лютого в Україні відзначають День пам’яті героїв Небесної Сотні. У сутичках із силовиками під час Революції Гідності упродовж січня-лютого 2014 року загинули семеро прикарпатців. Про одного із них – Богдана Калиняка розповідаємо далі.

- В Івано-Франківську ходою вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Франківці пройшлися під звуки оркестру та зі смолоскипами вулицями Незалежності та Мельника до Меморіального скверу. Опісля там провели пам’ятне віче, а священники відслужили панахиду за загиблими героями, які захищали незалежність України.

- Понад сто світлин з різних локацій Києва і на всіх  - події Революції Гідності. Фотовиставку Олександра Тимошенка "Нескорений Майдан: 2014–2022" презентували сьогодні в музеї  Небесної Сотні в Івано-Франківську. Подивитися на ці світлини та пригадати події того часу сьогодні прийшли  учасники Євромайдану.

- Керівництво «Управляючої компанії «Комфортний дім» домовляється про реструктуризацію боргу на суму 5 мільйонів гривень перед «Прикарпатенерготрейд». Про це в коментарі Суспільному сказав директор комунального підприємства Василь Скиданчук. За його словами, завдяки перемовинам відключень від електроенергії ліфтів та сходових кліток в житлових будинках Івано-Франківська 22-го лютого не буде. Василь Скиданчук також сказав, що найбільше грошей боргують підприємству франківські гуртожитки. Наша знімальна група побувала у цих гуртожитках, чому їхні мешканці не оплачують послуги «Комфортного дому» - дивіться у сюжеті.

- Трамплінам для стрибків на лижах у селищі Ворохта, що на Івано-Франківщині, цьогоріч виповнюється 100 років. Це — комплекс з п’яти трамплінів, найвищий з яких — дев’яносто метровий — є єдиним в Україні. Тільки тут є змога провести чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна серед дорослих. Цьогоріч змагання стартують вже цієї суботи, 18 лютого. Про історію спортивних конструкцій та їхню реставрацію — дивіться далі у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео