Випуск о 20:40 від 29 грудня 2021 року

29 гру. 20:40


- Людська помилка — головний чинник пожежі у Косівській лікарні, яка сталася вчора ввечері. Про це сказав тимчасовий виконувач обов’язків начальника Держслужби з надзвичайних ситуацій області Ігор Оксентюк. Суспільне зібрало факти, які призвели до загибелі трьох пацієнтів медзакладу на Франківщині, а також коментарі людей, які пояснюють причини та наслідки трагедії в Косові.

- На Прикарпатті залишилось приблизно 10% доріг державного значення, які потребують ремонту. Про це сьогодні на брифінгу щодо підсумків роботи за рік сказав начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак. За його словами, ці автошляхи відремонтують наступного року.

-  Щоб воїни відчули свято на сході, франківські волонтери відправили їм подарунки та солодощі. Два місяці допомогу збирали в освітніх закладах Івано-Франківська та Лисецької громади. 

- Прикарпатець Петро Білінський 20 років виготовляє штучні ялинки.  Ці дерева експортують за кордон, а у 2020 році їх закупили для Офісу Президента України.  Зараз на підприємстві Петра БІлінського виготовляють 140 видів ялинок.

Інші випуски
Більше відео