Випуск о 20:40 від 26 жовтня 2021 року

26 жов. 20:40


- В Івано-Франківську учні 12 ліцею навчаються дистанційно через заміну тепломереж. Про це повідомив директор департаменту освіти Івано-Франківська Ігор Максимчук. Чому міськвиконком вирішив провести ремонт під час навчального року та як реагують на це батьки школярів - дізнавалися кореспонденти Суспільного Карпати. 

- В 64 багатоквартирних будинках Івано-Франківської громади частково або повністю відсутнє теплопостачання. Про це сьогодні розповів тимчасовий виконувач обов’язків директора «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Микола Тимченко.

- В Івано-Франківській області проти COVID-19 вакцинувалися менше 20% жителів. Про це сьогодні повідомив міський голова Руслан Марцінків. З його слів, зараз у місті, окрім пунктів щеплень у поліклініках, діють чотири центри вакцинації. Там щепитися можна вакциною AstraZeneca, CoronaVac чи Pfizer.

- В Івано-Франківську відкрили виставку «Справжній Шевченко». Вперше у Музеї мистецтв Прикарпаття представили оригінальні роботи Кобзаря. В експозиції – 37 картин різних етапів творчості Шевченка. Оригінали творів з колекції надав Національний музей Тараса Шевченка.

- Шість проєктів з десяти отримали фінансування в межах зимової хвилі програми «Малі Ґранти Теплого Міста». Основними напрямками, які підтримали організатори, стали мистецтво та екологія. За словами координаторки програми Христини Магас, загальний бюджет хвилі - майже 120 тисяч гривень.

Інші випуски
Більше відео