Випуск о 20:40 від 7 жовтня 2021 року

7 жов. 20:40


- На вулиці Чорновола,9 в Івано-Франківську власники демонтовують будинок, якому близько 170 років. За дослідженням краєзнавця Михайла Головатого – це найдавніша споруда на вулиці.

- В громадському транспорті Івано-Франківська приблизно 50% водіїв та пасажирів не дотримуються карантинних обмежень, зокрема, нехтують носінням масок. Про це Суспільному повідомив начальник Івано-Франківського управління транспорту та зв’язку Андрій Гіглюк.

- У підземному переході «Вагабундо» в Івано-Франківську триває показ частини фільмів  документального серіалу «Наші 30» про Україну вкінці 80-х та в 90-х роках минулого століття. Його зняла Лабораторія журналістики суспільного інтересу на замовлення Суспільного. Учора автори серіалу продемонстрували франківцям 2 фільми, сьогодні показують ще три.

- Франківські веслувальниці Ксенія Романчук та Ірина Федорів, які минулого місяця здобули три срібла на чемпіонаті світу серед юніорів з веслування на байдарках та каное, сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську розповіли про свої спортивні досягнення.

Інші випуски
Більше відео