Новини. Випуск о 20:40 від 17 червня 2021 року

17 чер. 20:40


- Восьмеро дітей сьогодні вночі госпіталізували в Івано-Франківську після отруєння невідомою речовиною. В обід ще двоє дітей звернулися до дитячої обласної лікарні з головним болем та нудотою. Про це повідомив директор медзакладу  Тарас Мельник. Вони – студенти Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу. Зараз діти продовжують лікування в обласній дитячій лікарні.

- На базі Івано-Франківського Локомотиворемонтного заводу створюють агрофірму та будівельну компанію. За словами міського голови Руслана Марцінківа, ці підприємства повинні заробляти для бюджету громади.

- Виставку, присвячену боротьбі із насиллям над дітьми, презентували сьогодні в Івано-Франківську. Розклали її простонеба на площі Міцкевича.

- Фото, на яких іванофранківка Христина Мохнацька зображена на вершині Евересту – відредаговані. Про це вона розповіла сьогодні на зустрічі із журналістами та альпіністами. Жінка планувала піднятися на Еверест без кисню та побити рекорд України. Зійти на найвищу гору світу їй не вдалось, проте зізналася у цьому Христина не одразу.

- В Івано-Франківську відбувся десятий турнір на призи заслуженого майстра спорту України Дарії Згоби. Змагання провели у залі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Як повідомила Суспільному Карпати організаторка заходу Дарія Згоба, участь у цьогорічному турнірі беруть понад 120 дітей з Івано-Франківської спортивної школи та Коломиї. Розпочалися змагання з показових виступів спортсменів. Гімнасти два дні змагалися у різних дисциплінах.

 

Інші випуски
Більше відео