Новини. Випуск о 20:40 від 15 червня 2021 року

15 чер. 20:40


- У селі Озеряни, сьогодні мешканці кількох сіл Тлумацького району перекривали дорогу Р-20, яка з’єднує Івано-Франківськ та Городенку. Люди вимагають ремонту доріг місцевого значення. За їхніми словами, через стан шляхів вони втрачають час і пальне, а автомобілі постійно потребують ремонту.

- Василь Вірастюк сьогодні склав присягу народного депутата України. Свою обітницю він читав під вигуки «Ганьба» від інших нардепів у залі. Як відреагував Вірастюк, які подальші дії його опонента на виборах у вісімдесят сьомому округу Олександра Шевченка та як коментують підсумок виборів представники Руху «Чесно» і Комітету виборців України – дізнавалися кореспонденти Суспільного. 

- Мешканці будинку на Вовчинецькій, 187 в Івано-Франківську виступають проти забудови, яку планують звести поруч з їхнім двором. Зараз тут вже зрізали дерева та обгородили частину газону огорожею. Мешканці звернулися із листом до міського голови Руслана Марцінківа, однак відповіді ще не отримали. Там, за словами представника компанії-замовника Василя Купчака, заплановано спорудити офісне приміщення.

- Поминальні заходи у Дем’яновому лазі та піша хода. Так в Івано-Франківську відзначатимуть Зелені свята. За словами начальника відділу внутрішньої політики Ігоря КІнаша, 20-го червня міська рада організує автобуси від Собору Воскресіння Христового та автостанції у Пасічній. Звідти охочих іванофранківців відвезуть на поминальні заходи за полеглими у боротьбі за волю та незалежність Україні прикарпатців. Крім того, у ці дні у кількох селах громади відбудуться храмові свята.

Інші випуски
Більше відео