Новини. Випуск о 20:40 від 14 червня 2021 року

14 чер. 20:40


- Центр масової вакцинації від COVID-19, який, за інформацією на офіційному сайті Івано-Франківської ОДА, повинен був запрацювати у суботу на базі одного з корпусів медичного університету, не відчинили. Водночас франківці, які дізналися про відкриття центру з анонсу облдержадміністрації та засобів масової інформації, хотіли вакцинуватися. У суботу до корпусу медуніверситету у Пасічній вони прийшли. Чому центр не запрацював, намагалася сьогодні дізнатися кореспонденти Суспільного. 

- Понад 50 людей сьогодні здали кров у Прикарпатському центрі служби крові. Про це розповіла лікарка-методистка медзакладу Любов Грицишин.  Серед тих, хто сьогодні вирішив здати кров – люди, які є донорами понад 20 років. У Всесвітній день донора крові про свої історії вони розповіли журналістам Суспільного Карпати.

- Реставрацію храму, зведеного 133 тому, розпочали відновлювати у Ямницькій територіальній громаді. За словами пароха церкви Різдва Христового Василя Смицнюка, у пам’ятці архітектури місцевого значення, що розташована у селі Сілець, вже укріпили стіни та відновили іконостас 19-го століття.

- В Івано-Франківському обласному музеї визвольної боротьби відкрили виставку до сто тридцятиріччя від дня народження Євгена Коновальця. Серед експонатів  - фотографії та речі, які символізують пам’ять про першого голову ОУН.

- Турнір з футзалу пам’яті учасника АТО Віталія Козака вчора відбувся у Тлумачі, що на Прикарпатті. Військовий загинув 2015 року поблизу селища Піски на Донеччині. Участь у футбольному змаганні  взяли шість  команд. Проводять турнір уже вшосте.

Інші випуски
Більше відео