Випуск о 20:40 від 11 червня 2021 року

11 чер. 20:40


- Щоб вирішити проблему Домбровського кар’єру на Калущині, перший заступник голови Фонду державного майна Денис Кудін пропонує повернути його під контроль підприємства АТ «Оріана». Про це Кудін сказав сьогодні після засідання екологічного комітету Верховної Ради. Окрім того, за словами народного депутата Едуарда Прощука, члени комітету планують звернутися до Ради національної безпеки України щодо загрози екологічного лиха.

- На Прикарпатті житель села Сілець Михайло Драбчук звинувачує одну із агрокомпаній у захопленні його землі. Чоловік каже, працівники фірми викорчували приблизно 1000 дубів на його території та посадили там сою.

- В Івано-Франківську на вулиці Надрічна міська влада планує облаштувати велодоріжку. Вона повинна з’єднати мікрорайони Каскад та Позитрон з мікрорайоном Пасічна. Про це сьогодні повідомив директор міського департаменту благоустрою Ігор Сенчук. За його словами, окрім велодоріжки там планують облаштувати й пішохідний тротуар.

- За останні два роки Вигодське лісове господарство повністю перейшло на вирощування саджанців із закритою кореневою системою. За словами лісничого підприємства Василя Тисяка, до такого способу вирішили вдатися через те, що він – більш ефективний. Вчора у Шевченківському лісництві Вигодського лісгоспу нам  показали, як впроваджують нові методи висадки і охорони лісу від пожеж.

- Про те, як жінці відкрити власну справу, йшлося сьогодні на семінарі «Еволюція професійного успіху». Його організували Центр розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» Івано-Франківського національного університету нафти і газу та міський центр зайнятості.

Інші випуски
Більше відео