Випуск о 20:40 від 10 червня 2021 року

10 чер. 20:40


- Депутати звертатимуться до Ради національної безпеки України щодо загрози екологічного лиха на Домбровському кар’єрі. Про це повідомив нардеп від Калущини Едуард Прощук. Сьогодні там працювала міжвідомча комісія екологічного комітету Верховної Ради та представників  Міністерства захисту довкілля. Вона досліджувала проблеми Калуського гірничо-промислового району.

- В етері Івано-Франківської  філії Суспільного триває марафон на тему “Безробіття з вищою освітою”. Понад 11 тисяч жителів Івано-Франківщини – безробітні. Більшість із них мають вищу освіту, каже директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк. Однак, за його словами найбільше вакансій роботодавці пропонують за робітничими спеціальностями.

- В Івано-Франківську у понеділок, 7 червня, посеред дня побили двох адвокатів – Романа Жируна та Ярослава Симовоника.

- Реконструйоване відділення екстреної медичної допомоги сьогодні відкрили в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні. Тривав ремонт у відділенні 5 місяців. Прийматимуть пацієнтів у відділенні від завтра.

- Юристи, економісти, касири банку й інженери мають найменший попит серед роботодавців Івано-Франківщини. Про це кореспондентам Суспільного Карпати розповів директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Інші випуски
Більше відео