Випуск о 20:40 від 9 червня 2021 року

9 чер. 20:40


- Роботі у гірській місцевості навчали сьогодні рятувальників на базі  туристичного комплексу, що на території Поляницької територіальної громади. Відпрацювання провели у формі змагань, у яких взяли участь команди з Івано-Франківська, Львова та Закарпаття.

- На Івано-Франківщині за дуальною формою навчання працюють 6 закладів. Така форма передбачає, що від 25 до 60% навчання має відбуватися на робочому місці. Навчальний заклад, підприємство та студент підписують договір, у якому й визначають умови співпраці.

- Ще дві вулиці Івано-Франківська стануть пішохідними: Крушельницької та Курбаса. За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака, щодня на цих вулицях паркують до 40 автомобілів, які створюють незручності мешканцям прилеглих будинків. Рух,  за словами Михайла Смушака, перекриють найближчим часом.

- Як  визначати  кількість жиру в організмі показали науковці Прикарпатського національного університету. Вимірювання провели в межах пресконференції, яку присвятили результатам грантового транскордонного проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету.

Інші випуски
Більше відео