Випуск о 20:40 від 8 червня 2021 року

8 чер. 20:40


- Поблизу села Клузів Угринівської територіальної громади сталася аварія на газопроводі.

- В Івано-Франківську через будівництво розв’язки на мості на Пасічну перегородять частину Надрічної. Про це повідомив голова громади Руслан Марцінків під час оперативної наради. З його слів, перекрити вулицю планують 15 липня.

- Благодійна акція «Крапля крові дарує життя» стартувала сьогодні у Прикарпатському центрі служби крові. Її приурочили до Всесвітнього дня донора, який відзначають 14-го червня. За словами лікарки-методистки Любові Грицишин, благодійна здача крові триватиме тиждень.

- Реконструкцію території довкола міського озера Франківська планують завершити до кінця літа цього року. Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив директор департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

- В Івано-Франківську відновили кам’яну огорожу, якій понад сто років. Проєктно-кошторисна документація та ремонт частини 25-метрової огорожі коштували 150 тисяч гривень. За словами начальника відділу з питань охорони культурної спадщини МВК Володимира Ідака, гроші надали з міського бюджету.

- Реставрацію 250-літнього іконостасу завершили працівники Музею Мистецтв Прикарпаття. Тривав цей процес 5 років. Зараз працюють над іншим сакральним твором – ангелом.

Інші випуски
Більше відео