Випуск о 20:40 від 7 червня 2021 року

7 чер. 20:40


- В Івано-Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір «Франківські мрії-2021».  Участь у ньому взяли близько 80 учасників.  Змагалися вони у 4 вікових категоріях.

- Грантовий контракт, який передбачає ремонт частини водовідведення Івано-Франківської Синагоги та встановлення зовнішнього освітлення будівлі сьогодні підписали в Івано-Франківській міській раді.

- У лісі неподалік села Тисів, що у Болехівській громаді, віднайшли та частково відновили місце таборування сотні УПА під командуванням сотенного з позивним «Вікторія». Роботи розпочали майже два роки тому, розповідає очільник пошуково-історичного клубу «Тустань» Віктор Савчук. 6 червня тут вшанували пам’ять тих, хто воював.

- Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання сьогодні відзначає 81 річницю з дня свого створення. Від ранку у середмісті із цієї нагоди проводили різноманітні спортивні змагання, естафети та вуличну руханку. Участь взяли викладачі та студенти навчального закладу.

- "Свято випускників" провели на площі Івана-Франка в суботу. Як розповів Суспільному Карпати директор міського департаменту освіти та науки Ігор Максимчук, цьогоріч освітні заклади Івано-Франківська закінчили 1530 учнів. З них, за його  словами , 142 випускники отримали золоті та срібні медалі.

- Футбольний клуб "Прикарпаття" з рахунком 2:0 переміг "Волинь" із Луцька. Матч провели в межах 29 туру Першої ліги України з футболу. Це був останній матч на домашньому стадіоні "Рух" у цьому сезоні. Франківці здобули три очки і піднялися на 12 місце турнірної таблиці. Ця перемога унеможливлює виліт команди в другу лігу.

Інші випуски
Більше відео